Pædagog søges til dynamisk skolemiljø med fokus på trivsel og kvalitet

Profilbillede
dato

Bækkegårdsskolens indskoling og SFO søger pædagog

Vores pædagog Sarah, er blevet ansat som lærer på skoledelen, og derfor søger vi en dygtig og engageret pædagog pr. 1. september 2024 Stillingen er på 32 - 34 timer pr. uge. 

På Bækkegårdsskolen vægter vi høj faglighed, trivsel og kvalitet både i undervisningen, og i fritidsdelen. Vi arbejder dynamisk, har flere nye tiltag på vej, og arbejder hen i mod at blive en af Egedals bedste skoler. 

Vi er en tosporet skole med 490 elever, og 60 medarbejdere. Vores fornemmeste opgave er at medvirke til, at alle børn trives, mens de lærer, og at de føler sig som en del af, og tager ansvar for fællesskabet. 

I SFO’en har vi 190 skønne børn i samme indbydende lokaler og med gode udendørsfaciliteter. Vi har bl.a. en kæmpe sportshal med springgrav, boldmål etc. med stor mulighed for masser af fysisk udfoldelse. Derudover har vi et spændende udeværksted, gode bålfaciliteter og et stort Krea-værksted. 

Om stillingen:

Arbejdstiden vil ligge mellem kl. 6.30 - 17.00. Hvori de ca.12 timer vil ligge på skoledelen. I det nye skoleår skal vi i gang med et anderledes bånd efter frokost i indskolingen, hvor lærere og pædagoger sammen skal udvikle nye former for undervisning.

Derudover arbejder vi i årgangsteam, hvor lærer og pædagoger samarbejder om inkluderende læringsfællesskaber. Vi arbejder med Co-teaching, og vi arbejder ud fra at alle børn i klassen er en fælles opgave, som vi sammen løfter, og kan møde dem, hvor de er.

I SFO arbejder vi i Interesseteam, og du vil derfor have stor indflydelse på din hverdag, og have mulighed for at arbejde med netop det du brænder for. 

Om dig:

Er du til at male, snitte en pind, eller bygge en hule, hører vi gerne fra dig. Men er du mere til boldspil eller rollespil, er det også fint, bare du brænder for Sfo arbejdet.

Vi forventer at du har gode relationskompetencer, og lægger vægt på relations arbejde. At du både ser og anvender børnenes ressourcer. Har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer, samt du kan være tydelig og sætte rammer for børnene.

Derudover forventer vi, at du kan være både iderig og igangsættende. At du brænder for arbejdet med børn, og har fokus på trivsel, kvalitet og nærhed. At du er glad for at gå på arbejde, og bidrager med god energi. 

Har ovenstående fanget din interesse er du velkommen til at ringe til: Afdelingsleder Rikke Lerager på 72598627 for yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med NY Løn.

Ansøgningsfrist d. 30.juni 2024

 Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7d757eda)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Bækkegårds Plads, 3650 Ølstykke

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053242

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet