Søhøjskolen søger en pædagog til opgaven som mini-SFO tovholder med start 1. april 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Den 1. april begynder 77 nye og spændte mini-sfo børn hos os. Derfor søger vi en pædagog, der skal fungere som tovholder i vores mini-SFO og være med til at sikre den gode overgang til børnenes skolestart i 0. klasse. Stillingen er en kombinationsstilling, som betyder, at man fra den 1. marts–30. juni primært er mini-SFO tovholder. I uge 27 vil man være i SFO, og den resterende tid i juli er ferie. Fra den 1. august–28. februar er man ressourcepædagog i vores børnehaveklasseteam.

Som tovholder i vores mini-SFO har du den vigtige opgave at sikre, at alle vores nye børn får en god og tryg begyndelse på Søhøjskolen. Du skal være bindeledet fra dagtilbuddet til mini-SFO og videre til  børnehaveklasse. Det betyder, at du skal deltage på overleveringssamtaler inden mini-SFO begynder.  

Du skal derfor være dygtig til at kommunikere og skabe en tryg overgang for børn og forældre i deres opstart på Søhøjskolen. 

I vores mini-SFO periode skal du sørge for en god struktur i børnenes hverdag og være med til at sikre et godt teamsamarbejde, bl.a. som mødeleder ved det ugentlige teammøde i mini-SFO. 

Som ressourcepædagog, fra august til marts, skal du have et særligt fokus på de sårbare børn og være med til at guide og hjælpe disse børn med at fungere bedst muligt i det store fællesskab. Dette skal gøres i samarbejde med vores fire børnehaveklasseledere og vores SFO pædagoger. 

Vi har et stigende børnetal på Søhøjskolen, og vi skal derfor udvide fra to til fire børnehaveklasser næste skoleår. Du får derfor en meget vigtig opgave i, at de fire børnehaveklasser opleves som en enhed og kan samarbejde på tværs af de fire klasser. 

Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af selvstyrende teams. Vi vægter faglighed, udvikling, engagement og et godt arbejdsmiljø højt, og vi har en masse gode kolleger, som venter på at byde dig velkommen.

Vores vision er, at Det handler om børn! – og vi tror på, at alle børn gør det bedste, de kan. 

Vi arbejder med low arousal som tilgang og med co-teaching som vigtigt værktøj i at sikre den bedst mulige hverdag for vores børn. Vi forventer, at du står stærkt i at danne meningsfulde og trygge relationer til børnene, og at du er bevidst om dit ansvar som den voksne i relationen. 

Vil du vide mere om stillingen og om Søhøjskolen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for SFO og 0. årgang Brian Dahlmann på 7259 8521 eller afdelingsleder for indskolingen Maiken Duus Rasmussen på 7259 8518.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på https://distriktsskole-oelstykke.aula.dk/.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket til os senest søndag den 18. februar 2024. Vi afholder samtaler løbende, men senest fredag den 23. februar. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b5352386)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune - Søhøjskolen, Frederiksborgvej, 3650 Ølstykke

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5986638

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet