Søhøjskolen søger kompetent naturfaglig profil til vores dygtige udskoling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er en mellemstor skole i Ølstykke, som søger en lærer til vores udskoling med en naturfaglig profil med linjefag i fysik/kemi og gerne matematik. Vi søger en engageret og relationskompetent lærer med flair for at undervise vores energiske og videnshungrende unge mennesker fra 7. -9. årgang. 

I vores udskoling arbejder vi med at styrke elevernes faglige og sociale fællesskaber. Vi er meget glade for vores månedlige blokdage med fagligt, personligt og socialt fokus. For at styrke elevernes sociale kompetencer, fordi vi prioriterer, at vores elever er sammen, er vores udskoling mobilfri. 

Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af dygtige, sjove og smukke lærere, som i fællesskab arbejder for, at vores elever trives og bliver så dygtige, som de kan. 

Om stillingen
På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, der giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere – en skole, som vi er stolte af, og som vi ikke har lyst til at gå hjem fra. 

Vi arbejder med udgangspunkt i, at alle børn gør det bedste, de kan. 

Hos os vægtes relationskompetencen og teamsamarbejdet særdeles højt, da vi tror på, at netop dette giver de bedste deltagelsesmuligheder for eleverne. Hos os er det eleverne, som er omdrejningspunktet, og vores børnesyn og værdier ses tydeligt i vores tilgang til vores elever i hverdagen.

Vi er organiseret i selvstyrende teams, som i fællesskab løfter både undervisningen og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til kerneopgaven. Hos os betyder det, at vi er "Sammen om opgaven".

Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og har gode muligheder for sparring med vores stærke vejlederkorps, som også faciliterer spændende og lærerige forløb i klasserne. 

Vi er en del af Distriktsskole Ølstykke, som består af to afdelinger: Maglehøjskolen med ca. 520 elever og Søhøjskolen med ca. 540 elever. 

Arbejdsforhold: Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer god tid til forberedelse. Tiden til den individuelle forberedelse placeres inden for normal arbejdstid, og lærerne kan henlægge denne tid til andre steder end på skolen. Der er fast mødedag tirsdage til kl. 16.00, og den øvrige arbejdstid kan være fleksibel.

Vil du vide mere, kan du kontakte afdelingsleder for udskolingen Kamilla Alsing Søndergren på 7259 8527 eller pædagogisk daglig leder Charlotte Carlsson på 7259 8707 .

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på https://distriktsskole-oelstykke.aula.dk/.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? 
Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest torsdag den 7. marts 2024. 

Vi afholder samtaler løbende.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=79f59adf)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune - Søhøjskolen, Hampelandvej, 3650 Ølstykke

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001670

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet