Spændende stilling som souschef i Det private alternativ i Ølstykke, Børnehuset Karmsten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af et fagligt ledelsesteam, med fokus på et godt arbejdsmiljø og arbejdet med Den Styrkede Pædagogiske Læreplan?

Børnehuset Karmsten søger pr. 01.04.24 eller snarest derefter en souschef til en 37 timers stilling.

Som souschef vil du blive en del af et ledelsesteam, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med institutionslederen med afsat tid til ledelse og administrative arbejdsopgaver, som vi definerer i fællesskab. Du vil ligeledes være tilknyttet en stue med faste ugentlige timer.

Børnehuset Karmsten er en privat, integreret daginstitution beliggende i den vestlige del af Ølstykke, tæt på en naturskøn eng. Vi har et samlet børnetal på cirka 100 børn samt 25 ansatte. Da vi er et privat børnehus, vil du opleve, at der er kort fra tanke til handling og at du er med til at skabe den fremtidige retning for institutionen.

Da vi er et Børnehus, har vi en forventning om, at du brænder for at arbejde med børn fra 0-6 år.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende rolle som souschef, med mulighed for at definere egne arbejdsopgaver og få medindflydelse på organiseringen af huset.
 • Medansvar og mulighed for at være en del af udviklingsprocessen i hele Børnehuset Karmsten.
 • At være del af et ledelsesteam, hvor du er med til at definere og implementere kerneopgaven og husets værdier.
 • Et tæt samarbejde med en omsorgsfuld og faglig dygtig medarbejdergruppe, der er nærværende i deres kerneopgave og har øje for børnenes trivsel.
 • Godt kollegialt samarbejde med dit ledelsesteam, Trio og medarbejderne, hvor vi har fokus på kontinuerligt at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø.
 • Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer indenfor ledelse.
 • En leder, som ønsker at støtte dig i din faglige udvikling og skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med plads til dine behov og ønsker.

Vi har brug for:

 • At du er indstillet på og motiveret til at arbejde målrettet med Den Styrkede Pædagogiske Læreplan, og støtte op om den pædagogiske retning i huset.
 • At du har flair for faglig sparring med medarbejderne, og kan indgå i en tydelig anerkendende og motiverende kommunikation.
 • At du brænder for at indgå i et konstruktivt fagligt samarbejde i ledelsesteamet.
 • At du som rollemodel kan gå foran og støtte medarbejdergruppen i deres pædagogik og at du initierer, igangsætter, systematiserer og understøtter den pædagogiske praksis.
 • At du kan arbejde struktureret, er handlekraftig og at du fører opgaver til dørs.
 • At du besidder skriftlige kompetencer og har flair for skemaplanlægning og andre administrative opgaver.
 • At du viser medansvar for det gode arbejdsmiljø.
 • At du arbejder med et pædagogisk afsæt, der tager udgangspunkt i en anerkendende tilgang, hvor du er i øjenhøjde med børnene og er opmærksom på børnenes individuelle udvikling og behov.

Kan du genkende dig selv i stillingsannoncen og har lyst til at være en del af vores hus, så ser vi frem til din ansøgning.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil have yderligere information om stillingen eller ønsker en rundvisning i Børnehuset Karmsten, er du meget velkommen til at ringe til institutionsleder Anita Thurlow Kleischmann alle hverdage på tlf. 66160130.

Du kan læse mere om os og vores normsæt på www.karmsten.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vores daglige arbejdstid ligger i tidsrummet kl. 6.30-17.00 (fredag kl. 6.30-16.30) og dit skema vil være skiftende indenfor dette tidsrum.

Stillingen er som udgangspunkt til besættelse 1. april 2024 eller hurtigst muligt derefter. Ansøgningsfrist er tirsdag d. 12. marts 2024. Der forventes afholdt samtaler i uge 12.

Sammen med din ansøgning skal du vedhæfte CV, uddannelsesbeviser, eventuelle udtalelser mv. Send via knappen "Send ansøgning" 

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i ny løn. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud og ansættelse indhentes også børne- og straffeattest. 

Børnehuset Karmsten er medlemmer af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD der assisterer os med opslaget og ansættelsen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Karmsten, Mimosevej, 3650 Ølstykke

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997990

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet