Nordsjællands Politi: Nyt fra Ølstykke - torsdag den 7. maj


Ølstykke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ølstykke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uheldig ukrudtsafbrænding

Nærum: En 59-årig svensk mand blev onsdag morgen sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da han i forbindelse med noget ukrudtsafbrænding klokken 07.54 fik antændt noget isolering på en husfacade på Rundforbivej. Branden nåede ikke at brede sig, førend den blev slukket.

Hjul stjålet fra bil

Skodsborg: Fire hjul er mellem onsdag midnat og onsdag morgen klokken 07.00 blevet stjålet fra en Mercedes, som var parkeret på Skodsborgvej. Tyven eller tyvene havde sat bilen op på fire mælkekasser i forbindelse med tyveriet.

Mand tilbød slik

Nivå: En ukendt mand spurgte onsdag eftermiddag omkring klokken 13.30 en 7-årig dreng, om drengen ville med hjem til manden og have noget slik. Episoden skete på stisystemet ved SFO Galaksen, hvor den 7-årige dreng var løbet ud. Han løb dog straks efter hændelsen tilbage til SFO’en, hvor han fortalte en af de voksne, hvad der var sket. Manden beskrives som dansk af udseende, dansktalende. Han var iført lange bukser og havde bar overkrop.

Standset for spritkørsel

Ølsted: En 62-årig mand blev onsdag eftermiddag standset, da han kom kørende på knallert ad Peder Andersens Vej. Her viste en alkometertest, at han havde drukket mere alkohol end det tilladte, hvis man også vil køre. Manden blev derfor taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Værktøj stålet fra varebil

Birkerød: En slagboremaskine, en skruemaskine samt en kasse med diverse værkstøj er mellem tirsdag klokken 16.30 og onsdag klokken 06.00 blevet stjålet fra en Fiat varebil, som var parkeret på Birkerød Parkvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at bore et hul ved håndtaget og har på den måde kunne åbne bilen.

 

Spritbilist standset

Slangerup: En 23-årig mand fra Ølstykke blev onsdag aften klokken 20.10 standset, da han kom kørende ad Hørup Skovvej. Her viste det sig, at han var spirituspåvirket i en grad, så han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige promille.

 

Mistænkelig mand 

Espergærde: En mand vakte onsdag aften klokken 20.24, da han stod og rodede ved en cykel ud for et hus på Egegårdsvej. Da husets beboer spurgte manden, hvad han lavede, gik manden hen til en nærved holdende bil og kørte i retning af Hovvej. Manden beskrives som 50-60 år, Kropsbygning: kraftig af bygning med gråt hår. Han havde en sort trøje og sort hættetrøje med røde syninger på og kørte i en sølvfarvet Volkswagen Touran med litauiske nummerplader. 

 

Unge skabte uorden

Hillerød: En gruppe unge skabte onsdag aften omkring klokken 22.30 uro og uorden ved Brohuset på Østervang, hvor de opførte sig støjende og råbende. Da en patrulje kom til stedet, stak godt halvdelen af de unge af, mens de resterende otte blev bedt om at forlade stedet og blive væk.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 06. – 07. maj 2020

Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk