Støt en Energetisk Dreng med Autisme - Bliv en Vigtig Del af Hans Legedom

Profilbillede
dato

Har du kendskab til autisme? Og har du lyst til at støtte en energisk dreng, der elsker at lege, hoppe på trampolin og lave puslespil? Så søger vi dig!

Om opgaven

Vi leder efter dig, der vil støtte en aktiv dreng, der elsker udendørs leg, gyngeture, leg med biler, trampolinspring, puslespil, magneteksperimenter og svømning. Udflugter med tog eller bus er også et hit.

Den 4-årige dreng bor sammen med sine forældre i Ølstykke. Han er diagnosticeret med infantil autisme. Han har brug for dig til at udvælge og lave aktiviteter gennem forudsigelighed og struktur.

Om dig 

Du ser dig selv som værende frisk og aktiv. Du har gerne kendskab til autisme og har interesse for at lege og lave forskellige aktiviteter. Du har også et grundlæggende kendskab til engelsk, da kommunikationen med forældrene primært foregår på dette sprog.

Arbejdstid 

Stillingen er på 6 timer i gennemsnit om måneden. 

Timerne vil primært blive placeret i weekenderne og aftales i samarbejde mellem dig og forældrene.

Stillingen er med opstart d. 5. august 2024.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (0-6 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068786

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet